Taxi 10 Euros Bruxelles  thumbnail

Taxi 10 Euros Bruxelles

Published Jun 13, 23
10 min read

Taxi Busje 8 Personen

De rit van het vliegveld naar het hotel was in iets meer dan 30 minuten gedaan en ongeveer hetzelfde in de andere richting. Ik zal PAT aan mijn vrienden aanbevelen en nogmaals bedankt om de reis zo stressvrij te maken. Beste wensen David Richardson Gepostop 10/12/2013 Hallo, ik wilde u alleen laten weten dat de service die u verleende, snel, efficiënt en comfortabel was en waar voor uw geld.

Uw chauffeurs waren netjes gekleed en op tijd in beide richtingen, de auto's waren onberispelijk en het was een genoegen om met zo'n efficiënt bedrijf zaken te doen. Hartelijk dank, Judy & Ken Irish Gepost op 30/11/2013 Even een kort berichtje over de fantastische service die we van uw bedrijf hebben ondervonden tijdens onze reis naar Praag.

Ray Jones UK Gepost op 20/11/2013 dank u voor uw hulp. de chauffeurs die we hadden waren uitstekend en de voertuigen waren schoon en comfortabel. Ik zal uw contactgegevens bewaren, want de transfers van het vliegveld en terug waren de beste die we ooit hebben gehad en we proberen elk jaar naar Praag te komen.

Wij zullen u in de toekomst weer gebruiken. Met vriendelijke groet, Vincenzo Ciccarella Gepost op 6/11/2013 Geachte heren, Mijn vrouw en ik zijn afgelopen zondag in oktober op het vliegveld van Praag aangekomen (taxi poste suivi). Hartelijk dank voor de uitstekende en professionele service. Op maandag maakten we per toeval gebruik van het aanbod van een gratis wandeltocht.

Op maandag maakten we per toeval gebruik van het aanbod van een gratis wandeltocht. We volgden onze gids Ross de hele dag. Hij was gewoon geweldig. Ik betwijfel of hij een fulltime gids is. Het is waarschijnlijker dat hij een universitair docent is. Maar het was een interessante maandag. De terugreis naar het vliegveld op donderdag verliep ook heel soepel.

Taxi Oto

Daarnaast hebben we ook de Superior Tour van Praag gedaan en onze gids voor die dag was Marketa. Marketa was de hele dag interessant en informatief en heeft er in hoge mate toe bijgedragen dat onze rondleiding een zeer aangename ervaring was. Ik zou het zeer op prijs stellen als u onze groeten aan alle betrokkenen zou willen overbrengen.

We komen terug en zouden niet alleen opnieuw van uw service gebruik maken, maar het ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die Praha bezoekt (gent taxi). Hoogachtend Neil Sutheran Neil Sutheran geplaatst op 19/10/2013 Heren, Hartelijk dank voor uw uitstekende service tijdens onze weekendtrip naar Praag. Uw chauffeur stond ons op te wachten na de vlucht en ook op de terugreis.

Proost Donald Ross Gepost op 21/10/2013 We wilden alleen maar uw bedrijf complimenteren voor de geweldige service die we kregen vanaf onze pick-up op het vliegveld tot aan ons hotel in Praag. We hebben ook genoten van de wandeling door Praag met ROSS, die zeer goed onderlegd en deskundig was.

Ik zal uw gegevens doorgeven aan vrienden die in de toekomst op bezoek komen. Dank u. Paul Thompson geplaatst op 18/10/2013 Ik wilde u schrijven en bedanken voor de uitstekende service bij mijn transit vandaag naar de luchthaven van Praag. Jullie zijn prijzenswaardig! Mijn chauffeur kwam op tijd, was zeer professioneel en beleefd. taxi reserveren.

De auto was stil, comfortabel en in uitstekende staat. Nogmaals bedankt, en ik zal zeker van uw service gebruik maken bij mijn volgende bezoek aan Europa. Linda Cordero Californië, VS gepost op 17/10/2013 We zijn naar Praag geweest in de eerste week van oktober. We hebben gebruik gemaakt van praag airport transfers naar het hotel en terug naar de luchthaven.

Taxi Mosan

De chauffeur en de auto voldeden aan de verwachtingen! Ook de gratis wandeltocht met de gids Ross was een aangename kennismaking met de mooie stad Praag. De volgende keer zal ik niet aarzelen om weer van uw diensten gebruik te maken en ik zou u aan iedereen aanbevelen die een uitstekende service nodig heeft bij een bezoek aan Praag - fake taxi sticker scooter.

We zullen jullie aan al onze vrienden aanbevelen. Nogmaals bedankt, Ross en Althea Sutherland. gepost op 20/9/2013 Blij met uw efficiënte service. En u hebt ons een betere, beter leesbare toeristische kaart van Praag gegeven dan de kaarten die in de stad verkrijgbaar zijn. Ook een handig en nuttig klein gidsje (taxi mario).

Gepost op 12/9/2013 Hallo - Ik heb jullie diensten geboekt voor mijn recente reis naar Praag en wil graag feedback geven. Ten eerste, laat me zeggen dat het boekingsproces niet beter had kunnen zijn. De boekingsmedewerkers van de klantenservice reageerden snel, beleefd en nauwkeurig op elke vraag. Elk van hen verdient lof.

Hij deed alles wat hij kon om van onze aankomst in Praag een perfecte dag te maken! Zijn Engels was prijzenswaardig, dus we hadden geen probleem om hem te verstaan. Hij is een uitstekende chauffeur en door vooruit te bellen naar de reisleidster en ons daadwerkelijk naar haar toe te brengen met enkele minuten van het begin van de tour die jullie aanboden.

Zoals u aan het referentienummer kunt zien, hadden we maar één dag in Praag en Thomas heeft ons geholpen er het beste van te maken. Onze reisleidster, Margeta, is zonder twijfel een goed geïnformeerde jonge professional. Ze maakte de wandeling interessant en beantwoordde alle vragen attent en met kennis van zaken. vanessa paradis - joe le taxi.

Fake Taxi

Ik zal deze dienst weer gebruiken. D Fisher geplaatst op 15/8/2013 Lieve Katerina. Deze mail is alleen om u te vertellen dat alles geweldig is gegaan met onze transfer naar Praag. Perfecte timing en schema, zelfs met grote reparaties op de snelweg. Jan was een zeer beleefd en vriendelijk persoon en hij behandelde ons met grote consideratie - Taxi Antwerpen.

20 uur in Hotel Palace Praha. Ik voel me verplicht u te schrijven om u te vertellen dat beide chauffeurs buitengewoon beleefd, hoffelijk, spraakzaam en behulpzaam waren. We waardeerden de manier waarop ze hun werk deden zeer, wat ervoor zorgt dat we uw service zullen aanbevelen aan iedereen die we zullen spreken over ons bezoek aan Praag.Ik heb ook gebruik gemaakt van de 4 uur durende wandeltocht met Marketa, die geweldig was! Ik vertelde het al mijn vrienden op de conferentie en zij maakten ook gebruik van uw service. Met vriendelijke groet, Amy Cotton geplaatst op 30/7/2013 Hallo. Dank u voor uw zeer goede service. Ik beveel uw service aan iedereen aan.Uw chauffeurs waren snel en vriendelijk en ik zal uw service aanbevelen en het elke keer gebruiken als ik reis - taxi rijkevorsel. Ik zal de komende weken de tijd nemen om recensies te schrijven over alles van mijn reis op tripadvisor en andere reiswebsites en ik wil dat jullie weten dat ik een prachtige recensie zal schrijven over hoe geweldig jullie bedrijf is.

Als we het geluk hebben bij een andere gelegenheid naar Praag terug te keren, aarzel dan niet diensten aan te vragen Nogmaals gefeliciteerd en hartelijk dank. Andrés Gepost op 2/7/2013 Gewoon een kort berichtje om te zeggen hoe blij ik was met uw service (engelse taxi 3 letters). De hele reis naar Praag was een verrassingscadeau voor mijn vrouw om onze trouwdag te vieren, ze wist niet waar ze heen ging tot we op de luchthaven in het Verenigd Koninkrijk aankwamen.

Jc Taxi Seraing

Om ons bezoek af te ronden haalde uw chauffeur ons op bij het hotel om ons terug te brengen naar het vliegveld. Hij was vroeg en zorgde voor een prettig gesprek op weg naar het vliegveld. In deze dagen waarin iedereen klaagt over alles, vond ik het niet meer dan juist om u te complimenteren met uw personeel en service, ze waren een aanwinst voor uw bedrijf en gaven daarom een uitstekende waarde voor uw geld - taxi namur pas cher.

A-Taxi Antwerpen

Groenendaallaan 103, 2170 Antwerpen
03 283 83 93
Click here to learn more

Ik kijk ernaar uit om in de toekomst opnieuw te boeken. Geef nogmaals mijn dank door aan onze chauffeur. Sarah Drummond Jaar 4 Leraar geplaatst op 21/6/2013 Beste Katerina, Hartelijk dank voor de geweldige service voor de transfers! Ik zal het aan anderen aanbevelen! Tks. Jeannie Gepost op 19/6/2013 Beste Praag-luchthaven-transfer team, Een klein woordje om te zeggen: Dank U! Het was geweldig, Molly heeft het geweldig gedaan, bedank haar alsjeblieft van het hele vrijgezellenfeest team van gisteren, ze was echt geweldig en de limo tour was ook geweldig ! Ik zal de volgende keer dat ik jullie diensten huur naar haar vragen :) Take care Mathieu een gelukkig tevreden klant geplaatst op 17/6/2013 Geachte heer of mevrouw, ik wil u graag bedanken voor de zeer efficiënte service die wij van uw bedrijf hebben ontvangen voor de hieronder gemaakte boekingen.

Nogmaals bedankt. Mr Steven Wiffin geplaatst op 7/6/2013 Geachte medewerkers van Prague Airport Transfers Mijn dochter en ik willen u graag bedanken voor uw hulp en betrouwbare service tijdens ons recente verblijf in Praag. Wij kwamen aan in slecht weer op vrijdag 31 mei en vertrokken toen de stad in een noodtoestand verkeerde.Wij zullen uw bedrijf aanbevelen bij andere bezoekers. De allerbeste wensen voor jullie allemaal, Pamela & Julie Bremner (we hebben genoten van ons bezoek ondanks de regen) gepost op 6/6/2013 We maakten gebruik van uw service in mei 13 toen we een korte vakantie in Praag hadden. De service was uitstekend, uw chauffeurs zeer behulpzaam en vriendelijk en we zouden uw bedrijf ten zeerste aanbevelen aan iedereen die Praag bezoekt.

Ken Jack geplaatst op 29/5/2013 Op 28 april 2013 kregen mijn vrouw en ik op ons verzoek een chauffeur / gids die Engels spreekt om ons van Praag naar Dresden te brengen en ons onderweg een paar interessante plaatsen te laten zien. Een fijne heer, Thomas, haalde ons stipt op tijd bij ons hotel op en voorzag ons onderweg van heel wat informatie over Tsjechië en ook over delen van Duitsland in de buurt van Dresden toen we in Duitsland aankwamen.

Prijs Taxi Brussel

Wat wandelen, de boottocht, de tramrit en de lunch plus heel veel informatie en geschiedenis. Ze was geduldig met al onze vragen en hield rekening met Roy's langzame wandeltempo. Wij zullen uw bedrijf zeker aanbevelen bij onze vrienden. Dank je wel. Liz Overthrow geplaatst op 24/5/2013 Hallo! Ik wil graag zeggen hoe onder de indruk wij vieren waren toen we gebruik maakten van uw service tijdens ons verblijf in uw prachtige stad vorige week.

De tocht die we de hele dag met Dana als gids hebben gedaan, was uitstekend en zeer waardevol. Het gaf ons een goed inzicht in Praag, wat ons enorm heeft geholpen tijdens ons verblijf. Wij zullen uw bedrijf in de toekomst zeker aanbevelen. Nogmaals hartelijk dank. Christine Llewellyn from Chepstow UK geplaatst op 21/5/2013 Hartelijk dank voor de goede service van uw bedrijf en als we terugkeren naar Praag zal ik weer contact met u opnemen.

We werden zeer professioneel begroet door de chauffeur, die erop stond om de zwaarste koffer naar de auto te rijden (Luchthavenvervoer Merksem). De auto was erg schoon en netjes en de chauffeur wees ons op verschillende bezienswaardigheden langs de route. We kregen de kaart van Praag en het kaartje voor de gratis wandeling, die we niet hebben gedaan omdat we liever in een rustiger tempo wilden wandelen en verkennen.

Een geweldige ervaring, van het online boeken tot het in- en uitstappen van de taxi's. Goed gedaan. taxi londen. Nicholas & Mandy (Manchester) geplaatst op 7/5/2013 Goedemorgen Michaela, Hartelijk dank voor het sturen van het document. Het is perfect en, veel beter het is in het Portugees! Geweldig. Ik ben zeer onder de indruk, gefacineerd hoe uw onderneming zeer goed, snel en efficiënt werkt.

Voor mijn volgende reis zal ik nagaan of u in de stad dienst doet en ik ben er zeker van dat ik contact met u zal opnemen om mij op te halen en terug te komen naar de luchthaven. Het is veel gemakkelijk te doen en efficiënt. Gefeliciteerd daarmee. Mijn hartelijke groeten uit Praga maar ik kom uit Brazilië, Glaucia Mara Terzian Gepost op 6/5/2013 Dank u voor de uitstekende service..

Latest Posts

Thaise Massage Forum

Published Jun 20, 24
7 min read

Foto's Van Maysa Thaise Massage

Published Jun 16, 24
7 min read